Appartementen aan de Diedenweg

Ben je eigenaar of huurder van een appartement aan de Diedenweg? Dan vind je hier specifieke informatie die op jou van toepassing is.

Brochure

Alle informatie voor eigenaar-bewoners, verhuurders en huurders staat verzameld in de brochure. Deze heb je eind mei ontvangen.

Groen licht aanleg leidingnet

De bewoners van de appartementen aan de Diedenweg gaven op de vergadering van eigenaars op 14 juni jl. groen licht om het warmtenet aan te leggen. Bijna iedereen stemde voor. Daarmee gaven de bewoners een duidelijk signaal af dat ze verder willen met het warmtenet.

Meer informatie op p2 van de nieuwsbrief van 1 juli 2022

Beslist de VvE of de eigenaar/bewoner?

Je beslist zelf of je je wilt aansluiten op het warmtenet. Voor huursituaties geldt dat huurders en verhuurders dit samen besluiten.

82% woningeigenaren kiest voor warmtenet

De eerste aanmeldperiode zit erop. Maar liefst 82% van de bewoners met een koopwoning is klant geworden van het warmtebedrijf. Lees verder

Klant worden

De vooraanmelding is 15 juli afgelopen. Woningeigenaren die de vooraanmelding hebben gemist en graag alsnog klant worden, kunnen het volgende doen: laat op www.warmtebedrijfwow.nl/interesse je naam, adres en e-mail achter. In september laten we weten hoe het verdere aanmeldproces eruit komt te zien.

Vervolg

Deze zomer zijn we er even tussenuit vanwege de vakanties. In de nieuwsbrief van 18 juli lees je hoe we in september verder gaan.