Appartementen aan de Diedenweg

Ben je eigenaar of huurder van een appartement aan de Diedenweg? Dan vind je hier specifieke informatie die op jou van toepassing is.

Klant worden

De vooraanmelding liep af op 15 juli 2022. Maar klant worden kan natuurlijk nog steeds! Neem daarvoor contact op via info@warmtebedrijfwow.nl of 0317-228014.

Beslist de VvE of de eigenaar/bewoner?

Je beslist zelf of je je wilt aansluiten op het warmtenet. Voor huursituaties geldt dat huurders en verhuurders dit samen besluiten.

Bereken je prijsverschil

Waarschijnlijk ben je benieuwd wat warmte kost, wanneer je klant wordt bij warmtebedrijf WOW. Daarvoor hebben we een rekentool ontwikkeld. Deze laat de prijzen zien wanneer je in een nieuw gascontract afsluit en wanneer je klant wordt bij WOW. Voor beide situaties gebruikt de rekentool het prijspeil van januari 2022.

Brochure

Alle informatie voor eigenaar-bewoners, verhuurders en huurders staat verzameld in de brochure die je begin mei 2022 hebt ontvangen.

Groen licht aanleg leidingnet

De bewoners van de appartementen aan de Diedenweg gaven op de vergadering van eigenaars op 14 juni 2022 groen licht om het warmtenet aan te leggen. Bijna iedereen stemde voor. Daarmee gaven de bewoners een duidelijk signaal af dat ze verder willen met het warmtenet.

Meer informatie op p2 van de nieuwsbrief van 1 juli 2022

83% woningeigenaren kiest voor warmtenet

In de lente en zomer van 2022 werd maar liefst 83% van de bewoners met een koopwoning klant van het warmtebedrijf. Hier lees je er meer over.

Vervolg

Op deze tijdlijn zie je de stappen die we zetten tot aan het moment waarop jouw woning op het warmtenet wordt aangesloten.

Voorwaarden

Als je klant wordt, ga je akkoord met de leveringsvoorwaarden en aansluitvoorwaarden.